PAT משווקת מייבשי קירור תעשייתיים ורפואיים מבית המותג האיטלקי המוביל Friulair, המסייעים בניקוז המים מהאוויר הדחוס.
התעבות מים בזרם האוויר עלולים להזיק מאוד לציוד, לכלים ולתהליכים הנשענים על אוויר דחוס. כמו כן, לגרור הוצאות תחזוקה מיותרות ולקצר את תוחלת החיים שלו.
תהליך דחיסת האוויר הנעשה על ידי המדחס מעלה את הטמפרטורה שלו, דבר הגורם להצטברות אדי מים ועלייה בריכוז המזהמים. מכיוון שהאוויר הדחוס נמצא בדרך כלל בטמפרטורה ולחות יחסית גבוהות, חשוב לקרר אותו ולמנוע התעבות מים באוויר.
פעולתם של מייבשי הקירור מתבצעת באמצעות קירור האוויר ועיבוי יעיל של הלחות בסביבה מבוקרת מבלי להסתכן בהקפאת המים המופרדים.
אנו זמינים לכל שאלה או התלבטות. זקוקים להכוונה בבחירת מייבש הקירור שמתאים לצרכים התעשייתיים שלכם? בחברתנו אנשי מקצוע שמספקים שירותים משלימים ומלווים את קהל לקוחותינו לכל אורך תהליך הרכישה של מייבשי הקירור ואחריו. ייעוץ, התקנה, תחזוקה ותיקונים, והכל תחת קורת גג אחת.
אנחנו כאן בשבילכם: 09-7409913
הקראת המאמר לבעלי מוגבלויות: